Att göra i Amsterdam

Amsterdam är Hollands pulserande huvudstad och ett populärt resmål under årets alla månader. Staden sjuder av liv och här trängs ett gigantiskt utbud av kultur, shopping, historiska sevärdheter och sport sida vid sida.

När du har checkat in på ditt hotell är det enkelt att ta sig runt. Bästa sättet att se staden är att gå till fots eller att hyra någon av alla de oändligt många cyklar som finns till turisternas förfogande och då kan du också smälta in bland huvudstadens befolkning. De välkända sevärdheterna och genom åren trogna turistmagneterna är bland annat Rijksmuseum, van Goghmusem, Anne Franks hus och Rembrandplein. Amsterdam har betydligt mer att erbjuda och genom att
+

bege sig till Java-Eiland eller Borneo-Eiland får du se en bit av det nya Amsterdam. Båda dessa platser kännetecknas av modern och delvis abstrakt arkitektur och här är det en vanlig syn att husägarna har en båt istället för en bil. För att till fullo njuta av dess arkitektur kan du för en billig peng ta båten från centralstationen och på vägen beskåda, beundra och förundras över byggnationerna och områdena.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.