Resor till Irland

Det finns alltid en god anledning att resa till Irland, vare sig du gillar kultur, historia, shopping, vackra landskap eller livligt Saint Patrick's Day's-firande.

I Dublin kan du besöka de moderna shoppingkvarteren runt O`Connell Street och Henry Street, shoppinggatan Grafton Street, trendiga Temple Bar-området med sina pubar, restauranger, gallerier och boutiquer samt Guinnessbryggeriet – allt finns inom gångavstånd.

Vill du se mer av den gröna ön på din semester ska du hyra en bil. Du flyger till Dublin där du hämtar ut och återlämnar din bil, därefter är det bara att ge sig ut på äventyr. Cork är beläget på Irlands sydöstkust och är landets näst största stad. Förutom shopping och nöjen, finns den fantastiska irländska landsbygden runt hörnet. Limerick är uppdelad i den äldre stadsdelen English Town och den lite yngre Newtown Perry. På River Shannons södra sida hittar man stadens största sevärdhet – imponerande King John´s Castle från 1200-talet.

The Temple Bar i Dublin
Kustomrrådet Cliffs of Moher på Irlands västkust
Vy över kust på Irland

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.