Resor till Island

Unna dig en resa till Island för nya upplevelser i sagolika miljöer. Island ligger söder om norra polcirkeln och bjuder på ett färgsprakande norrsken, spännande utflykter och en modern huvudstad. Här får du sprutande gejsrar, enorma glaciärer, aktiva vulkaner, häftiga vandringsleder, spännande valsafarier och en fartfylld forsränning. När du reser till Island kan du dessutom boka en tur med islandshäst och rida i dramatiskt landskap. Efter pulshöjande äventyr kan du varva ner genom att bada i varma källor som i den turistvänliga Blå Lagunen som ligger mitt i ett lavafält.

Reykjavik är en naturlig utgångspunkt för dina isländska utflykter. Staden har också mycket att erbjuda när det gäller nöje och shopping. Vill du dansa till inpå småtimmarna är den här klubbstaden perfekt, som trots sin blygsamma storlek har ett stort utbud av restauranger och pubar.  Står shopping högst på önskelistan är paradgatan Laugavegur värt ett besök, här ligger trendiga butiker på rad.  

Reykjavik, Island.
Hallgrimskirkja, Island.
Blue Lagoon, Island.
Gullfors geysir, Island.
Reykjavik, Island.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.