Resor till Italien

Boka en resa till Italien och få den bästa blandningen av fantastisk konst, läcker mat och vin, och ren livsnjutning.

Åk på upptäcksfärd med hyrbil bland olivlundar i Toscana och lär känna de två pärlorna Pisa och Florens. Pisa är perfekt för dig som vill njuta av det italienska köket, skönt gatuliv och vackra byggnader som det lutande tornet. Florens lockar med häftig arkitektur, god mat och shopping.

I Rom kan du kasta ett mynt i Fontana di Trevi, se den berömda amfiteatern Colosseum, lyssna till Påvens tal på St Petersplatsen eller ta en kaffe vid Spanska trappan.

Milano är en trendig och elegant stad och här hittar du den världsberömda operan La Scala och den pampiga katedralen Il Duomo.

Överraska någon kär vän med en härlig weekend i Venedig bland gondoler och sevärdheter som Markusplatsen och den storslagna Basilica di San Marco.

Fontani di Trevi i Rom
Panoramavy över Florens
Lutande tornet i Pisa
Gondol i kanal i Venedig
Piazza del Duomo i Milano

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.