Resor till Kroatien

Unna dig en härlig resa till Kroatien och upplev en av Medelhavets vackraste semesterpärlor. Allt fler blir förälskade i det här fantastiska landet som både ger en innehållsrik och avkopplande semester. Vad sägs om kristallklart vatten, läckra delikatesser på menyerna och historiska sevärdheter?

I söder hittar du Dubrovnik som är en romantisk medeltidsstad med en två kilometer lång stadsmur och en fantastisk vy över det glittrande Adriatiska havet. Här finns också mysiga gränder, inbjudande uteserveringar och den breda och marmorbelagda gågatan Stradun.

Längtar du efter en riktig sol- och badsemester passar Makarska Rivieran dig bra för här ligger badorterna på rad och stoltserar med drömlika stränder, en populär strandpromenad och dramatisk natur.

Ovanför den vackra kuststräckan hittar du Kroatiens näst största hamnstad Split. Största delen av orten domineras av ett ståtligt palats. Utanför finns en vacker skärgård som lockar till båtluffning, segelturer och dykning. 

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.