Resor till Malta

Unna dig en resa till Malta och hamna i mitten av vackra Medelhavet. Landet är rikt på historia med många avtryck och här möts du av härliga influenser från Italien, England och Nordafrika. Resmålet bjuder också på mysiga restauranger, heta barer och partystämning.

Malta är en av tre öar i landet Malta och det här är ett resmål med smala gränder, välbevarade borgar, vackra palats, kyrkor och små vinodlingar. Sola, bada och njut av ett av Europas bästa badvatten! De finaste sandstränderna hittar du på de norra delarna av ön och föredrar du klippor ska du ta dig till söder. Huvudstaden Valletta är en historisk och levande hamnstad som vilar på en klippa på halvön Mount Sceberras. Det här är en av Europas minsta huvudstäder. Den gamla huvudstaden Mdina ligger i mitten av ön och här vandrar du runt i välbevarad miljö från medeltiden. Katedralen är en stor höjdpunkt, men du kan även njuta av slingrande gator och torg. Gör dessutom en utflykt till den gröna ön Gozo eller ta ett skönt dopp i Blue
+

Lagoon på Comino.  

Hus i Valetta, Malta.
Traditionella balkonger, Valetta, Malta.
Hamnen i Marsaxlokk, Malta.
Klipp på Gozo, Malta.
Snorka på Goza, Malta.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.