Resor till Österrike

Boka en resa till Österrike om du är ute efter snötäckta alpberg och charmiga städer, klassisk musik och maffiga bakverk.

Huvudstaden Wien är en dröm för kulturfantasten med en stadskärna full av vacker arkitektur och historiska byggnader. Bland sevärdheterna står det pampiga slottet Schönbrunn högst på turisternas besökslista. Att se en hästshow i presidentpalatset Hofburg är en annan minnesvärd upplevelse. Bästa utsikten får du från det 65 meter höga pariserhjulet Wiener Riesenrad och den roligaste bilden tar du på det lustiga huset Hundertwasserhaus. Den klassiska musikscenen är stor och är du musikintresserad är operahusen Wiener Staatsoper och Volksoper två självklara mål. Älskar du att fika kan bara den anledning vara stor nog att besöka Wien. Den bästa sachertårtan får du på Hotel Sacher!

Prater, Wien, Österrike.
Café i Wien, Österrike.
Hundertwasser House, Wien, Österrike.
Belvedere Palace, Wien, Österrike.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.