Resor till Polen

Packa en väska och ge dig av på en historisk resa till Polen. I det här prisvärda landet i östra Europa kan du unna dig shopping, restaurangbesök och välgörande spabehandlingar. Dessutom kan du upptäcka många fina sevärdheter i en fantastisk historisk miljö.

Res till Kraków och ta del av landets kulturella hjärta. Promenera runt bland vindlande gator och medeltida fasader som lutar sig mot varandra, se den gotiska Mariakyrkan och besök det medeltida torget Rynek Glowny. Här kan du även shoppa, gå på museum och äta polska specialiteter. Sex mil utanför Kraków ligger koncentrationslägret Auschwitz, som ofta blir en känslosam upplevelse.

Polens huvudstad Warszawa byggdes upp på nytt efter andra världskriget och är en av Europas mest levande och nyskapande storstäder. Den ligger också i framkant när det kommer till konst och kultur. Samtidigt känner du historiens vingslag när du promenerar i gamla stan eller runt de judiska kvarteren. Besök gärna Pawiakfängelset, det kungliga slottet och Upprorsmuseet som är ett av flera
+

museer som berättar om stadens tuffa historia. 

Vy från ovan över torget i Gamla stan, Krakow, Polen.
Uteservering i Gamla stan, Krakow, Polen.
Basilika i Krakow, Polen.
Torg i Gamla stan. Warszawa, Polen.
Solnedgång, Kulturpalatset, Warszawa, Polen.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.