Resor till Schweiz

Är du sugen på klockor och choklad? Då ska du boka en resa till Schweiz som ligger vackert inramad av Alperna i söder och Jurabergen i väster. Förutom snötäckta berg och lyxiga skidorter har landet fantastiska städer som är perfekta om du längtar efter stadspuls, shopping och kultur.

Schweiz största stad Zürich är ett hippt resmål som ligger vackert vid Zürichsjön. Här är kulturlivet aktivt, nöjeslivet rykande hett och lyxshoppingen fantastisk. Dessutom är staden synonymt med klockor och det finns ett stort utbud att titta på, bland annat på klockmuseet Uhrenmuseum Beyer.

Geneve är en av landets vackraste städer och den ligger vid floden Rhône. Här får du en internationell känsla, mycket tack vare att många stora organisationer har sina Europakontor här som till exempel FN, WHO och Röda Korset. Älskar du att promenera i lummiga miljöer har du kommit till rätt resmål eftersom en fjärdedel av stadens yta består av parker. Dessutom hittar du Schweiz mest exklusiva juveler, klockor och choklad här.

Vy över Zürich, Schweiz.
Floden Limmat, Zürich, Schweiz.
Hotell i Genève, Schweiz.
Flagga, Genève, Schweiz.
Vy över Genève, Schweiz

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Schweiz flagga, i bakgrunden Matterhorn, Zermatt, Schweiz.
Fyrkantigt

Visste du att Schweiz är det ena av två länder i världen som har en fyrkantig flagga? Det andra landet är Vatikanstaten.

 

Visste du att Schweiz är det ena av två länder i världen som har en fyrkantig flagga? Det andra landet är Vatikanstaten.

 

Edelweiss blommor.
EDELWEISS

Denna vackra blomma är Schweiz nationalblomma. En alpblomma som trivs på höjder över 2 000 meter.

 

Denna vackra blomma är Schweiz nationalblomma. En alpblomma som trivs på höjder över 2 000 meter.

 

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.