Resor till Skandinavien

I Stockholm kan du strosa runt på kullerstensgator i Gamla stan, upptäcka natursköna Skansen, shoppa eller utforska skärgården. Göteborg lockar med Liseberg, mysiga Haga och gröna Slottsskogen. I Malmö väntar Västra hamnen, Turning Torso och trevliga Kungsparken. 

I Köpenhamns hippa stadsdel Nørrebro hittar du världens alla smaker bland streetfoodrestauranger och shoppar i de bästa secondhandbutikerna. Ta en tur till mysiga hamnkvarteren Nyhavn för att njuta av ett äkta danskt smörrebröd och en kall öl. 

I trendiga Oslo kan du se det omtalade Operahuset som har ett tak som sluttar ner i Oslofjorden. Den bästa shoppingen finns på den långa paradgatan Karl Johans Gate. Du kan även ta dig till natursköna Bygdøy för ett besök på det unika Kon-Tiki-museet. 

Välkommen att boka en resa till Skandinavien!

Hus vid vattnet i Stockholm, Sverige.
Rosor i Visby på Gotland, Sverige.
Nyhavn, Köpenhamn.
Fartyg vid Lilla Bommen i Göteborg, Sverige.
Rådhus, Oslo, Norge.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.