Att göra i Barcelona

På den spanska östkusten ligger mångmiljonstaden Barcelona. Här blandas nytt och gammalt om vartannat och här blir det aldrig tråkigt. Staden är uppdelad i sex stadsdelar och en av de mest pittoreska av dessa är Barri Gotic. Gränderna är trånga, byggnaderna härstammar från medeltiden och en tilldragande magnet är den välkända katedralen Santa Marie el Mar. När du fortsätter utforskandet av Barcelona ska du bege dig till stadsdelen Gracia. Det finns sparsamt med kända sevärdheter, men husen och torgen bildar en bohemisk atmosfär som gör Garcia värt att besöka. Arkitekten Gaudis har satt sin prägel på stora delar av Barcelona och hans verk kan man beundra på många platser. Njut av den
+

färgrika och kreativa arkitekturen på utsidan på många av hans verk eller betala en entréavgift och besök några av Gaudis skapelser. Du hittar Casa Baflló på Passeig de Grácia och Park Güell på Julia Central De Viajes. Om du besöker Barcelona under den varmare delen av året ska du definitivt packa med dig badkläder. Stranden ligger på promenadavstånd från centrum med välkända Port Olympic där många av Barcelonas mest populära klubbar ligger. Alla sex stadsdelar har någonting att stoltsera med. I Raval är det en lyxig framtoning medan det i La Ribera anses vara lite mer tufft och ruffigt men samtidigt är detta en stadsdel som håller på att bli allt mer populär, inte minst i och med alla nya inneställen.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.