Annons:

Resor till Turkiet

Längtar du efter ett solsäkert resmål i sommar ska du boka en resa till Turkiet. Detta är ett av Medelhavets mest populära länder, mycket tack vare det breda utbudet toppat med härlig värme. Här får du exotiska sevärdheter i världsklass, avkoppling och perfekta stränder.

Istanbul är en pulserande storstad där öst möter väst i en fantastisk explosion. På ena sidan finns Europa och på andra sidan väntar Asien och i mitten ringlar Bosporenfloden. Den turkiska världsstaden levererar storslagna byggnader och populära sevärdheter som Blå moskén, Hagia Sofia och Topkapipalatset.

En annan storstad är Antalya som ligger på Turkiets södra kust med en fantastisk utsikt över Medelhavet. Här är det inte långt från solstolen till bra mat och shopping. Besök Gamla stan, den mysiga hamnen och kalkstensklipporna som ligger uppe i Taurusbergen.

Längtar du efter en sol- och badsemester så väntar
+

exklusiva Bodrum på västkusten. På halvön finns både vackra stränder, välbesökta marknader och ett hett nattliv. 

Blå moskén, Istanbul, Turkiet.
Lyktor, Grand Bazar, Istanbul, Turkiet.
Gamla hamnen i Antalya, Turkiet.
Landskap, Antalya, Turkiet.
Vy över fästningen i Bodrum, Turkiet.
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.