Resor till Turkiet

Längtar du efter ett solsäkert resmål i sommar ska du boka en resa till Turkiet. Ett av Medelhavets mest populära resmål, mycket tack vare det breda utbudet toppat med härlig värme. Här får du exotiska kultursevärdheter i världsklass, avkoppling och ett härligt strandliv. 

Istanbul är en pulserande storstad där öst möter väst. På ena sidan finns Europa, på andra sidan väntar Asien och i mitten ringlar Bosporen. Den turkiska världsstaden levererar storslagna byggnader och populära sevärdheter som Blå moskén, Hagia Sofia och Topkapipalatset.

En annan storstad är Antalya som ligger på Turkiets södra kust med en fantastisk utsikt över Medelhavet. Här är det inte långt från solstolen till bra mat och shopping. Besök gamla stan, den mysiga hamnen och kalkstensklipporna som ligger uppe i Taurusbergen. 

Längtar du efter en sol- och badsemester så väntar exklusiva Bodrum på västkusten och populära Alanya på sydvästra kusten.

Blå moskén, Istanbul, Turkiet.
Lyktor, Grand Bazar, Istanbul, Turkiet.
Gamla hamnen i Antalya, Turkiet.
Landskap, Antalya, Turkiet.
Vy över fästningen i Bodrum, Turkiet.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.