Resor till Ungern

Är du sugen på att resa till Ungern? Här finns weekendfavoriten och huvudstaden Budapest som levererar allt från trevliga restauranger till bra shopping och sköna spabehandlingar. De två stadsdelarna binds samman med åtta broar. Ta en tur runt staden och besök sevärdheter som Budaslottet, Hjältarnas torg, S:t Stefanbasilikan och parlamentsbyggnaden. Vid floden kan du även se det känslosamma Skomonumentet, ett minne från andra världskrigets förintelse.

Budapest lockar med prisvärd shopping och den bästa finns på den stora gågatan Váci utca. Ett annat hett tips är att besöka saluhallen Nagy Vásásarcsarnok som liknar en gammal järnvägsstation i Paris.

Är du sugen på sköna spabehandlingar så finns det både spasalonger och lyxiga spahotell att välja mellan. Eller varför inte njuta av en dag vid utomhusbadet Széchenyi termalbad som ligger i palatsliknande omgivningar? Avsluta kvällen med en romantisk
+

flodkryssning på Donau så får du en magisk utsikt över ett upplyst Budapest! 

Parliamentet i Budapest, Ungern.
Fiskarbastionen i Budapest, Ungern.
Vy över Budapest i Ungern.
Spårvagn, Budapest, Ungern.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.