Resor till Förenade Arabemiraten

Längtar du efter en magisk semester med mycket av allt? Då passar en resa till Förenade Arabemiraten dig perfekt. Det är ett modernt resmål med ett överflöd av lyx, spektakulära sevärdheter, shopping i världsklass, supermoderna skylines, femstjärniga hotell och en solsäker vinter. Här får du också det genuina och orientaliska och du kan - köp kryddor på souken eller ta en tur ut i öknen med jeep eller på kamel.

Resmålet ligger på Arabiska halvön och består av sju emirat med olika karaktär. Emiratet Dubai är en pulserande världsmetropol och kan inte liknas vid något annat resmål. Här finns världens högsta byggnad Burj Khalifa, världens lyxigaste hotell Burj Al Arab och här kan du även åka skidor i världens första skidbacke inomhus. Bland emiraten i  Förenade Arabemiraten finns dessutom den futuristiska huvudstaden Abu Dhabi, Fujairah som passar perfekt för barnfamiljer, solsäkra Ras
+

al Khaima och Sharjah som lockar den kulturintresserade.

Skyskrapan Burj Khalifa i Dubai
Vy över hotell Burj al Arab i Dubai
Kamel på stranden i Dubai
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.