Flyg till Dubai från Göteborg med bara ett byte finns det ett mycket stort antal alternativ för varje dag från Landvetter till Dubai International Airport. weekend-dubai-kamelDu kan därmed välja bland flera mycket stora flygbolag för att hitta din resa för flyg Göteborg Dubai och kan alltid hitta prisvärda alternativ, något som allt fler svenskar väljer att göra i takt med att Dubai fortsätter att växa explosionsartat mot en status som den arabiska halvöns främsta världsmetropol.

Flyg från Göteborg till Dubai

Kortast flygtid mellan Göteborg och Dubai får du ofta om du gör ditt byte av flyg i Köpenhamn eller Amsterdam. Då går det att flyga på cirka åtta och en halv timme. Även flyg via bland Frankfurt kan vara relativt snabba, ofta med bara någon timmes extra restid jämfört med tidigare nämnda alternativ. Dubai International Airport ligger bara fyra kilometer från stadens centrum och det finns mycket smidiga förbindelser mellan flygplatsen och centrum. Det finns bland annat en hypermodern tunnelbana, vilket ytterligare förbättrar smidigheten i att ta sig dit.

Dubai är en unik och spännande stad som växer enormt snabbt och som bland annat har ett mycket stort antal lyxresorter, så är du efter ett verkligt speciellt resmål är Dubai perfekt. Inte minst med tanke på att resan alltså kan göras mycket bekvämt och förhållandevis snabbt.