Flyg till Dubai från Köpenhamn går direkt (nonstop, utan byten) en till två gånger varje dag med väletablerade flygbolag mellan flygplatserna Kastrup och Dubai International Airport.weekend-dubai-kamel Dessutom finns ett mycket stort utbud av resor på sträckan med ett byte av flyg, så det är lätt att hitta flyg Köpenhamn Dubai som passar just en själv utifrån vad man har för önskemål gällande avresetid (vilken dag i veckan, vilken tid på dygnet). Det finns även möjligheter att kunna välja flygbolag fritt bland många alternativ samt att kunna hitta extra prisvärda upplägg bland de många alternativen.

Flygtid Köpenhamn – Dubai

Flygtiden för direktflyg mellan den danska huvudstaden och Dubai är i regel lite mindre än sex och en halv timme. Det innebär att man gott och väl hinner med att göra andra saker under resdagen – och det även om man påbörjar sin resa från den svenska sidan av Öresund.

Dubai International Airport ligger bara fyra kilometer utanför den centrala stadskärnan, och det finns smidiga kommunikationer dit, så den totala restiden, inklusive transit, till Dubai hålls nere lite tack vare detta. Med ett byte av flyg tar resan normalt minst cirka två timmar längre, och de mest tidseffektiva bytena kan då ofta ske på flygplatserna i München eller Wien.

Dubai är en extremt expansiv stad som får mer och mer internationell uppmärksamhet varje år och som verkligen har en alldeles unik karaktär. Här är utbudet av lyxboenden samt lyxiga restauranger och affärer enormt, samtidigt som Förenade Arabemiraten ligger i hjärtat av Mellanöstern och erbjuder en storartad kulturell upplevelse. Dessutom är det alltså riktigt smidigt att ta sig dit från Köpenhamn eller Skåne!