Flyg till Paris från Göteborg går direkt flera gånger varje dag och flera olika flygbolag kör sträckan, både traditionella flygjättar och lågprisbolag. Avresan sker i regel från Landvetter, men det går att välja att flyga antingen till Charles de Gaulle-flygplatsen eller till Paris-Orly. Detta innebär att det finns alla möjligheter att hitta en resa som passar dig perfekt för flyg Göteborg Paris med hänsyn till avgångstid, pris och andra omständigheter.

Flygtid Göteborg – Paris

Flygtiden till Paris med direktflighter är bara två timmar, med en variation på cirka tio minuter beroende på vilken flight du väljer. Det innebär att Paris, vid sidan av London, är den världsmetropol som går allra snabbast att ta sig till från Göteborgstrakten!

Från de båda nämnda flygplatserna finns smidiga anslutningar till centrala Paris med bland annat tåg, men för den som vill minimera transporttiden och på så vis minska den totala restiden kan det vara värt att veta att Orly ligger något närmre centrum (cirka 13 km söder om) än Charles de Gaulle (ca 25 km nordost), men vad som är smidigast beror givetvis även på i vilken del av staden man kommer bo.

Har du drömt om att uppleva Paris finns med andra ord inga skäl att tveka på att göra verklighet av drömmen– det går både fort att ta sig dit och är lätt att hitta billiga flygresor!