Flyg till Nice från Stockholm går direkt så gott som dagligen med en eller ett par turer från Arlanda till Nice International Airport (även omnämnd som Côte d’Azur). weekend-nice-batar-hus-havDessutom finns det varje dag mängder av olika alternativ för flyg Stockholm Nice med bara ett byte av flyg, så det finns mycket goda möjligheter att hitta en resa som passar dig även om du har specifika krav på avgångsdag, avgångstid och även om du föredrar att flyga med vissa särskilda flygbolag.

Flygtid Stockholm – Nice

Flygtiden för direktflyg mellan Stockholm och Nice är cirka tre timmar, vilket gör det till ett av de snabbaste sätten att ta sig till riktigt fina stränder med ett varmt klimat från Sverige. Nice International Airport ligger bara sex kilometer utanför staden, så det tillkommer inte heller lång restid för marktransport om du ska bo i Nice. Även Cannes ligger för övrigt förhållandevis nära, bara ett par mil bort. Väljer du en resa med ett byte av flyg så tar det i regel åtminstone omkring en och en halv timme ytterligare totalt sett. Snabbast möjliga byte kan ofta ske i till exempel Zürich.

Franska Rivieran och Nice är ett verkligt miljöombyte från Sverige, samtidigt som det alltså är lätt och går snabbt att ta sig dit. Därför är det väl värt att fundera på en sväng dit oavsett om du främst är ute efter en stadsweekend eller efter en solsemester!