Annons:

Resor till Italien

Vi på Resfeber älskar Italien, var annars i Europa kan du finna blandningen av fantastisk konst, läcker mat och vin, och ren livsnjutning som väntar dig i Italien?
Längs Amalfikusten finns en mängd trevliga orter att besöka, exempelvis konstnärsstaden Positano, staden Amalfi eller mysiga Sorrento med sitt torg Piazza Tasso där man gärna slår sig ned på någon av kaffebarerna.
Res på upptäcksfärd med hyrbil bland olivlundar i Toscana eller Cinque Terre. I Rom kan du kasta ett mynt i Fontana di Trevi och lyssna till Påvens tal på St Petersplatsen eller ta un caffé vid Spanska trappan. I det rika norra Italien tronar Milano som landets andra stad. Här hittar du den världsberömda operan La Scala och pampiga Il Duomo. Upplev en magisk operakväll på fantastiska Arena di Verona eller överraska någon kär vän med en härlig weekend i Venedig.

Fontani di Trevi i Rom
Panoramavy över Florens
Lutande tornet i Pisa
Gondol i kanal i Venedig
Piazza del Duomo i Milano
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.