Flyg från Köpenhamn till Amsterdam går direkt med ett tiotal olika avgångar varje dag mellan storflygplatserna Kastrup och Schiphol, och de genomförs av ett par olika stora flygbolag. weekend-amsterdam-blommorUtöver detta finns i princip hur många flighter som helst mellan städerna med byte av plan. Detta stora utbud av flyg Köpenhamn Amsterdam gör det lätt att hitta en resa som passar dina förutsättningar i fråga om till exempel avgångstid (det finns direktresor från morgon till kväll) – och givetvis även att hitta ett prisvärt alternativ.

Flygtid Köpenhamn – Amsterdam

Att flyga mellan Köpenhamn och Amsterdam tar bara cirka en och en halv timme. Det gör att det är en mycket smidig och snabb storstadsresa även för dig som bor på den östra sidan av Öresundsbron – utan tvekan är Amsterdam en av de storstäder som från Skåne går snabbast att ta sig till. Från Schiphol går det också snabbt att ta sig in till centrala Amsterdam med till exempel tåg, så den totala restiden inklusive transit kan också hållas låg. Väljer du en resa med ett byte av flyg får du räkna med att åtminstone i princip dubblera (den i och för sig mycket korta) restiden.

Amsterdam är inte bara speciellt för att det ligger nära, utan staden har verkligen en unik egen atmosfär som gör att det skulle vara väl värt att åka långt och betala mycket för att komma dit. Men som tur är så behövs det alltså inte!