Flyg till Amsterdam från Stockholm går direkt (utan byten) minst en handfull gånger per dag från Arlanda till Schiphol, med de olika avgångarna utspridda över dagen och flera olika operatörer som trafikerar sträckan. weekend-amsterdam-par-vid-kanalDetta – kombinerat med den korta restiden – gör Amsterdam till en av de storstäder på kontinenten som är allra smidigast att nå från Stockholm och hela Mellansverige. Dessutom finns mängder av möjligheter att resa med flyg Stockholm Amsterdam med ett byte, men det är troligen främst aktuellt om avgången behöver ske sent på kvällen eller på natten då det inte finns direktflyg att tillgå, eller möjligtvis om du verkligen gärna vill resa med ett specifikt flygbolag.

Flygtid Stockholm – Amsterdam

Restiden mellan städerna är i normala fall bara strax över två timmar, vilket är en av de kortaste restiderna till en storstad i Västeuropa från Stockholm. Schiphol har mycket smidig marktransport in till centrala Amsterdam, så inte heller den aspekten är till Amsterdams nackdel jämfört med andra storstäder. Väljer du en resa med ett byte av flyg ökar restiden i regel med minst en timme, och det minst tidsödande bytet finns i så fall ofta via Köpenhamns Kastrup.

Med en resa till Amsterdam från Stockholm får du en snabb, smidig och ofta billig resa till en unik storstad som erbjuder ett brett spektra av nöjen och vackra miljöer. Det är säkerligen därför som Amsterdam är ett av svenskarnas favoritresmål, och det råder ingen tvekan om att det är en utmärkt destination för till exempel en weekendresa!