Flyg till Lissabon från Göteborg går direkt, utan byten, flera gånger i veckan med de stora flygbolagen mellan flygplatserna Landvetter och Lisbon Portela Airport. Dessutom går det varje dag att kombinera mängder av flighter med bara ett byte, vilket ger ett enormt utbud av flyg Göteborg Lissabon och även av antalet flygbolag som kan väljas för att kunna åka sträckan med ett bolag som du trivs extra bra med.

Flygtid Göteborg – Lissabon

Flygtiden för direktresor på sträckan är i regel strax under fyra timmar. Väljer du en resa med ett byte (till exempel med anledning av att det inte finns direktflyg det datum som du vill åka) så ökar restiden normalt sett med minst någon timme, och de mest tidseffektiva bytena sker ofta i Amsterdam eller i Köpenhamn.

Tack vare att Portela ligger inne i själva tätorten Lissabon går det riktigt smidigt att ta sig till och från flygplatsen (förslagsvis med tunnelbana), vilket gör att den totala restiden dessutom minskar något i jämförelse med resor till många andra storstäder.

Portugals huvudstad är en verklig pärla som dessutom är riktigt billig att vistas i, så med de smidiga flygförbindelserna från Sverige finns all anledning att besöka staden om du gillar sol, storstäder och sydeuropeisk kultur.