Flyg till Lissabon från Köpenhamn går nonstop (direkt, utan byten) dagligen, och ofta sammanlagt två till tre gånger varje dag med olika flygbolag mellan flygplatserna Kastrup och Lisbon International Airport (även kallad Lissabon-Portela på svenska). När det finns flera avgångar är de dessutom i regel utspridda över både morgon och eftermiddag, så det finns stora möjligheter att hitta en direktresa för flyg Köpenhamn Lissabon som passar just dig och dina behov. Utöver detta finns nämligen även gott om alternativ varje dag för att flyga sträckan med bara ett byte vilket gör det möjligt att välja bland många olika flygbolag för att göra resan.

Flygtid Köpenhamn – Lissabon

En direktresa mellan städerna tar i normala fall lite mer än tre och en halv timme. Tack vare att flygplatsen Portela ligger inne stadsregionen går det mycket snabbt att ta sig in till de centrala delarna (till exempel med vanlig tunnelbana) och den totala restiden, med transit inräknat, minskar därmed i jämförelse med resor till många andra städer. Behöver du välja en resa med ett byte av flyg så ökar restiden i regel cirka två timmar, och den snabbaste resvägen finns då inte sällan via Amsterdam eller Frankfurt.

Portugals huvudstad erbjuder ett rikt storstadsliv med ett fantastiskt uteliv, bra shopping, god mat och mycket underhållning – och alltsammans i ett underbart klimat och i ett land där man får mycket för pengarna. Dessutom är det alltså superlätt att ta sig dit med direktflyg varje dag om man bor i Öresundsregionen, så det är väl värt att spendera en weekend eller längre semester där!