Flyg till Barcelona från Köpenhamn går direkt, utan byten, flera gånger varje dag med olika stora flygbolag mellan flygplatserna Kastrup och Barcelonas huvudflygplats El Prat. gruppereiser-barcelona-gaudiUtöver direktflyg finns även mängder av flyg på sträckan med byten. Detta stora utbud gör det lätt att hitta flyg Köpenhamn Barcelona till ett vettigt pris och med den avgångstid du vill ha (direktflygen går från morgon till kväll). Det är säkerligen en av anledningarna till att så många har kunnat upptäcka Barcelona och att det blivit en av nordbornas favoritstäder.

Flygtid Köpenhamn – Barcelona

Flygtiden till Barcelona från Köpenhamn är bara lite mindre än tre timmar med direktflyg, vilket gör Barcelona till en av de av de kortaste resorna som kan göras till Sydeuropa från Danmark, och även från södra Sverige inräknat pendeltid till Kastrup därifrån – och särskilt till en större stad i södra Europa. Behöver du välja en resa med ett byte ökar restiden i regel med åtminstone en och en halv timme.

El Prat ligger dessutom ganska nära stadskärnan jämfört med många andra storstadsflygplatser, bara cirka 12 kilometer från centrala Barcelona och med bland annat tågtransport på sträckan. Det gör att den totala restiden med transit inräknad också blir jämförelsevis kort på sträckan Köpenhamn-Barcelona.

Med en resa till Barcelona får du med andra ord en snabb och bekväm resa till en varm storstad med en underbar blandning av nöjen, matkultur arkitektur och shopping – så oavsett om du letar efter en weekendresa eller en lite längre semester är Barcelona ett utmärkt val!