Resor till Sydamerika

Under ett besök i Rio de Janeiro får du inte missa Copacabana där du ser både ”Sockertoppen” och Jesus-statyn högt ovanför stranden. Nattlivet är intensivt och roligt, här umgås man över åldersgränserna och har skoj tillsammans. 
I Buenos Aires finns den färgstarka stadsdelen - La Boca - de gamla hamnkvarteren där de italienska hamnarbetarna bodde på 1800-talet. Här kanske du får se Diego Maradona som åskådare under en match på Boca Juniors klassiska fotbollsarena "La Bombonera". Microcentro med sin 70 meter höga obelisk vid Avenida 9 de Julio - en utav världens bredaste avenyer. Fullt av parrillas (stekhus) där en biff och ett fylligt argentinskt vin är ett MÅSTE. I San Thelmo söder om Plaza de Mayo finns det gott om Tangobarer. Shopping på Alto Palermo och längs Santa Fe-avenyn! 

Strand i Rio de Janeiro
Berget Sockertoppen i Rio de Janeiro
Vy över Copacabana i Rio de Janeiro
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.