Annons:

Resor till Tjeckien

Prag är en stad du med fördel kan besöka året om. Det är lätt att förstå varför den Gyllene Staden har blivit en riktig favoritstad för oss svenskar, här finns verkligen något för alla - vackra byggnader, romantiska gränder, god öl och många sevärdheter.
Staden har många restauranger och ett roligt nöjesliv. Här finns sköna jazzställen, publiv och klubbar som pumpar techno natten lång. Gillar du shopping? Leta upp de butiker som säljer kläder från lokala designers, du får lite kaxiga plagg som du nästintill är ensam om här hemma - och detta till ytterst bra pris jämfört med de stora modehusens. Laterna Magika är klassisk tjeckisk skuggteater. En mycket visuell teaterform med ljus och skuggor, som är svår att förklara i ord.

Skymning över Karlsbron i Prag
Astronomiskt ur i Gamla stan, Prag
Dansande hus i Prag
Vy över broarna i Prag
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.