Flyg till Prag från Stockholm går dagligen direkt, utan några byten, och oftast med en till tre avgångar mellan Arlanda och Václav Havel Airport Prague (”Ruzyne”). Dessutom finns det alltid massvis av alternativ för den som kan tänka sig flyg Stockholm Prag med ett byte av flyg, så det går mycket väl att hitta en resa även om man har mycket specifika krav på avgångstider eller på vilka flygbolag som man vill resa med.

Flygtid Stockholm – Prag

Att flyga direkt till Prag från Stockholm tar normalt bara lite mindre än två timmar, vilket gör staden till en av de närmsta huvudstäderna från Stockholm på kontinenten och i Östeuropa. Dessutom ligger flygplatsen i Prag bara cirka en mil bort från de mest centrala delarna av staden, och därmed kan man även lägga mindre tid på marktransport till och från flygplatsen i jämförelse med många andra storstäder dit flygtiden är ungefär lika lång. Med byte av flyg dubblas ofta åtminstone den totala restiden.

Prag är en fantastisk stad som är mycket vacker och har ett stort utbud av nöjen och kultur, och som fortfarande är riktigt billig att vistas i. Att flyga dit är i regel också prisvärt, så med de smidiga förbindelserna med bland annat direktflyg från Stockholm är staden en perfekt destination för till exempel en weekendresa!