Det går ett tiotal flyg till Berlin från Köpenhamn direkt flera gånger per dag mellan flygplatserna Kastrup och Tegel eller Schönefeld med olika flygbolag, både etablerade jättar och lågprisbolag. weekend-berlin-berliner-domTack vare att utbudet av flyg Köpenhamn Berlin är så stort och att sträckan är så pass kort går det i princip alltid att få en prisvärd flygbiljett även med kort varsel, och det är lätt att hitta en resa med rätt avgångstid för dig (direktflygen går från morgon till kväll) och med ett flygbolag som du föredrar.

Flygtid Köpenhamn – Berlin

Flygtiden mellan Köpenhamn och Berlin är dessutom bara cirka en timme, vilket gör det till en av de allra snabbaste och smidigaste resorna till en storstad på kontinenten som går att göra från den danska huvudstaden – eller för den delen med utgångspunkt i södra Sverige!

Från båda Berlinflygplatserna finns även utmärkta transporter till centrala Berlin med bland annat tåg, och Tegel ligger i princip mitt i staden, så inte heller transittiden gör resan mer omständlig i förhållande till andra resmål.

Berlin är av Europas främsta och mest spännande storstäder, och ligger alltså oerhört nära Köpenhamn och södra Sverige i restid samtidigt som det finns mängder av billiga flygbiljetter. Har du funderat på att besöka staden för till exempel en weekendresa så finns med andra ord ingen anledning att tveka längre!