Flyg till Berlin från Stockholm går direkt – utan byten – flera gånger om dagen, vilket gör Berlin till en av de storstäder som det finns bäst förbindelser till från Stockholm. weekend-berlin-brandenburg-torI vanliga fall finns avgångar utspridda från morgon till kväll och minst ett par olika flygbolag som åker mellan flygplatserna Arlanda och Tegel eller Schönefeld varje dag, vilket ökar chanserna att hitta en flight som passar just dig perfekt. Det går även att flyga sträckan med mängder av alternativ med ett byte varje dag, men det är nog endast aktuellt för den minoritet som prioriterar att flyga med ett visst flygbolag och då detta bolag inte erbjuder direktflighter för flyg Stockholm Berlin.

Flygtid Stockholm – Berlin

Restiden till Berlin är bara cirka en och en halv timme från Stockholm, vilket gör det till den allra närmsta staden med en så stor befolkningsstorlek i tid räknat från den svenska huvudstaden! Landar du i Tegel hamnar du också mycket centralt i Berlin redan direkt, men inte heller Schönefeld ligger mer än ett par mil bort från centrala staden och det finns smidiga tågförbindelser där. (Framöver kommer all trafik till Berlin gå till Berlin Brandenburg Airport som kommer ligga precis bredvid nuvarande Schönefeld.)

Berlin har ett enormt och varierat utbud och är alltså såväl nära som smidigt att ta sig till och det finns inte sällan även billiga flyg dit– så det finns alla anledningar att ha staden i åtanke när du blir sugen på en storstadsresa!