Flyg till Budapest från Stockholm går nonstop (utan byten) dagligen, och ofta från både från Arlanda och från Skavsta flygplats till Budapest International Airport (även kallad Ferenc Liszt) med ett par olika flygbolag, och flygbiljetterna är ofta riktigt billiga på sträckan. weekend-budapest-panoramaI och med det varje dag även går att välja bland mängder med alternativ med ett byte för flyg Stockholm Budapest så är det totala utbudet mycket stort och det går att hitta resor med många olika avgångstider på dygnet och även att välja utifrån vilka flygbolag man gillar bäst.

Flygtid Stockholm – Budapest

Flygtiden från Skavsta är i regel strax över två timmar, medan det tar cirka 15 minuter extra från Arlanda att flyga till Ungerns huvudstad. Det innebär att det är ett av de snabbaste sätten att ta sig till en östeuropeisk storstad. Från flygplatsen i Budapest finns smidiga kommunikationer (bland annat tåg) till de centrala delarna av staden, så det är inte heller någon aspekt som krånglar till resan till Budapest. Väljer du en resa med ett byte tar det i regel åtminstone lite mer än tre och en halv timme att göra resan, och chans att få snabbast möjliga byte finns ofta via Köpenhamns flygplats Kastrup.

Budapest är en verklig pärla som är underbart vacker och har ett brett utbud av nöjen, shopping, kultur och mat – och Ungern är ett väldigt prisvärt land att vistas i. Med de smidiga och ofta riktigt billiga resorna från Stockholm finns med andra ord mycket goda skäl att spendera åtminstone en weekendresa eller dylikt där!