Varje dag finns mängder av flyg till New York från Göteborg med bara ett byte, då i regel med Landvetter flygplats som utgångspunkt. Så du har alla möjligheter att förverkliga din drömresa till New York.

Flygtid Göteborg – New York

Att flyga till New York från Göteborg med ett byte tar i normala fall runt 11 timmar eller mer. Var mellanlandningen sker är i regel inte det mest avgörande för hur lång tid resan tar, utan det som påverkar mest är det mer eller mindre slumpmässiga vad gäller var det finns kortast väntetid till nästa avgång efter en landning.

Det går att landa på alla de tre stora internationella flygplatserna i New York-området efter avgång från Göteborg. Avståndet till de centrala delarna av staden från dessa är kanske den mest avgörande faktorn i valet av resa då det inte påverkar den totala restiden märkbart, men det kan vara värt att känna till att avståndet till t.ex. Nedre Manhattan är kortast från LaGuardia och något längre från så väl John F. Kennedy International och Newark Liberty International.

Alternativen för resor till världens inofficiella huvudstad New York från Göteborg är alltså många, så du kan säkerligen hitta något som passar dig extra bra för att kunna förverkliga din drömresa!