Resor till Florida

Är du sugen på att boka en resa till Florida? Ett fantastiskt resmål som bjuder sina besökare på en härlig mix av sol, fina stränder, häftiga restauranger, rolig shopping och inte minst ett hett nöjesliv.

I Miami väntar pastellfärgade Art Deco-hus, neonskyltar, palmer, shopping på Ocean Drive och trevliga restauranger.  Efter en lång dag med fötterna i sanden på South Beach kan du dansa natten lång med kändisarna. 

Fort Lauderdale kallas Amerikas Venedig och har ett 50 mil långt kanalsystem. Här skiner solen 3000 timmar om året så du kan njuta härliga stränder, fint vatten och gott om bra shopping. 

Lekfulla Orlando lockar med sina nöjesparker och passar alla som har barnasinnet kvar. Dessutom är restaurangutbudet oerhört brett så du hinner reta smaklökarna riktigt ordentligt. 

Välkomstskylt till Florida, USA.
Livvaktstorn i Miami Beach, Florida, USA.
Strand i Fort Lauderdale, Florida, USA.
Orlando Eye, Orlando, Florida, USA.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.