Resor till Hawai'i

Semesterparadiset Hawai’i i USA är för många ett drömresemål. Boka en resa till Hawai’i och få fantastiska stränder, vacker natur, bra shopping, trevliga restauranger och många sevärdheter – ett resmål som passar alla!

Delstatens huvudstad Honolulu ligger på ön O’ahu. En häftig stad med ett härligt nöjesliv höga skyskrapor och fina sandstränder. Den pulserande staden har gott om barer och restauranger och på menyn står ofta grillad fisk och skaldjur med en spännande kombination av smaker. Här ligger också kända Waikiki Beach som bjuder på ett rikt utbud av aktiviteter både till havs och på land. Surfa bland vågorna ena dagen och njut av en cykel- eller vandringstur den andra. Att ta sig runt ön med bil ger en frihet för spontana stopp längs vägen, men det går också utmärkt att åka med öns bussystem, som kallas kort och gott The Bus.

Hula hula dansare på Hawai'i, USA
Vy över Waikiki Beach, Hawai'i, USA
Staty över Duke Kahanamoku, Waikiki Beach, Hawai'i, USA
Green Sea turtle, O'ahu, Hawai'i, USA
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.