Resor till Illinois

Illinois är den femte största delstaten i USA och här bor cirka 13 miljoner människor. Delstaten bjuder på vackra landskap, vingårdar och vinodlingar. Den berömda route 66 som sträcker sig från Chicago till Kalifornien går genom staten och längs vägen ligger flera sevärdheter och restauranger.

Boka en resa till Chicago, en vacker storstad med många höga skyskrapor som glittrar i Michigansjön. Bland de höga byggnaderna ligger välbesökta parker, badplatser och shoppinggator. I Downtown hittar du gatan The Magnificent Mile, Chicagos paradgata när det gäller shopping. Här finns allt både välkända butikskedjor och lyxbutiker. För den sportintresserade finns det en hel del saker att göra. Varför inte se en basebollmatch på Chicago Cubs hemmaarena? USA:s tredje största stad lockar även med mat och dryck i världsklass och kultur från hela världen.

Skyline Chicago, Illinois, USA.
Skulptur, Cloud Gate, Chicago, Illinois, USA.
Skyskrapor, Chicago, Illinois, USA.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.