Resor till Kalfornien

Drömmer du om USA:s västkust? Då ska du boka en resa till Kalifornien! Här väntar flera fantastiska resmål, redo att fylla dig med härliga semesterminnen. Varför inte hyra bil och göra en roadtrip längs Highway 1? 

San Francisco lockar med mer än bara vackra Golden Gate-bron. Fotografera the Painted Ladies, åk de klassiska spårvagnarna, strosa i Fisherman's Wharf eller ta en tur till det häftiga Alcatraz-fängelset. 

I Los Angeles kan du njuta av stränderna, ha kul i temaparkerna eller kändisspana! Några av de mest kända riktmärkena är Rodeo Drive, Beverly Hills, Hollywood och Sunset Boulevard. 

San Diego lockar med stränder, trendig shopping och häftiga sportevenemang. Roa dig i nöjesområdet Gaslamp Quarter, ät mexikansk mat i gamla stan eller varva ner i Balboa Park.

Välkommen att boka din resa till The Golden State!

Vägskylt på Highway One, Kalifornien, USA:
Golden Gate-bron, San Francisco, Kalifornien, USA.
Beverly Hills, Los Angeles, Kalifornien, USA.
Vy över Downtown, San Diego, Kalifornien, USA.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.