Resor till Nevada

Delstaten Nevada består framförallt av mojavaöken och grässavanner. På sommaren är klimatet hett och torrt och det är inte ovanligt att temperaturen når 40 gradersstrecket. Upplev Nevadas dragplåster och boka en resa till Las Vegas!

I Las Vegas avlöser de pampiga hotellen varandra. Lampor och neonskyltar lyser upp på kvällen och spelsugna gäster viftar med sina dollarsedlar. Staden är som ingen annan. Las Vegas andas lyx, glitter och glamour och här har du aldrig tråkigt. Genom staden löper en av världens mest spektakulära gata, huvudgatan The Strip. Här finns nästan hela världen presenterad i miniformat – Venedig, New York, Rom, Paris. Las Vegas lockar spelsugna resenärer från hela världen men staden har så mycket mer att erbjuda. Här finns shower, barer och nattklubbar i överflöd och det är lätt att glömma bort vilken tid och dag i veckan det är i staden som aldrig sover. Och kom ihåg, det som händer i Vegas, stannar i Vegas!

Klassisk neonskylt, Las Vegas, Nevada, USA.
The Strip, Las Vegas, Nevada, USA.
Roulette, Las Vegas, Nevada, USA.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.