Resor till New York

Boka en resa till New York och lär känna en av världens häftigaste städer! Det är en kontrastrik stad med allt från blinkande neonskyltar på Times Square till bohemiska konstnärskvarter och lummiga parker som Central Park. Här väntar pannkaksfrukostar, maffiga bruncher och cup cakes från Magnolia Bakery. 

Manhattan bjuder på några av stadens mest populära sevärdheter som Times Square, Empire State Building och Rockefeller Center. Frihetsgudinnan står stadigt och förgyller den mäktiga skylinen. Varför inte uppleva staden från ovan med en helikoptertur? Kultur- och nöjesutbudet är också brett. Besök ett av de många museerna, njut av en prisbelönt musikal på Broadway eller gå på Gospel i Harlem.

Shoppingsugen? De hetaste butikerna finns på Fifth Avenue – men du kan också outletshopping på Jersey Gardens eller Woodbury Common!

Välkommen till New York – staden som aldrig sover!

Vy över Freedom Tower och Frihetsgudinnan i New York, USA.
Vy över Manhattan, New York City, New York, USA.
Broadway, New York City, New York, USA.
Brooklyn Bridge, New York City, New York, USA.
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.