Resor till Texas

Texas, namnet ger de flesta bilden av coola cowboys, country och vilda västern. Delstatens smeknamn The Lone Star påminner om att Texas en gång i tiden var en självständig republik. Idag är Texas USA:s näst största delstat både till yta och befolkningsmängd.

Boka en resa till Dallas, Texas populäraste turistmål. En av stadens stora sevärdheter är museet Sixth Floor Down, som ger en bild av presidenten John F. Kennedys liv och död. Museet ligger på samma plats som han sköts till döds på 1963. En annan upplevelse är att ta sig upp till Reunion Tower, härifrån har du 360 graders panoramautsikt över staden.

För dig som är ute efter lite vilda västern kan vi tipsa om Southfork Ranch som är känd från tv-serien Dallas. Här får du den rätta känslan av cowboylivet ute på ranchen. Om du är ute efter en häftig cowboylook bör du besöka butiken Wild Bill's western store. Här kan du köpa
+

både hatt, boots och accessoarer.

Vägskylt med Texas, USA.
Margaret Hut Hills bron i Dallas, Texas, USA.
Dallas skyline på kvällen, Dallas, Texas, USA.
Cowboys på hästar, Texas, USA.
Cowboystövlar, Texas, USA.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.