Resor till Washington D.C.

Boka en resa till Washington D.C. om du är intresserad av att se USA:s vackra huvudstad. Staden är full av vackra och pampiga marmorbyggnader, breda avenyer och historiska sevärdheter. Den tre kilometer långa esplanaden National Mall är en av de mest kända vyer i hela USA. Parkområdet sträcker sig från Kapitolium till Lincolnmonumentet. Här kan man spendera 2-3 dagar med att besöka platser som riktmärket Vita huset, Washingtonmonumentet och Jeffersonmonumentet. Ett smidigt sätt att ta sig runt är att hyra cykel och ta sig fram genom härliga parker till de olika monumenten.

Staden kan stoltsera med sina många museer. Här finns flera intressanta museer i världsklass och flera av dem har gratis inträde. Washington D.C. bjuder också på en hel del schyssta restauranger och riktigt bra shopping. En populär plats för detta är det historiska distriktet Georgetown, ett mysigt område med kullerstensgator och äldre arkitektur. I den levande stadsdelen finns flera butiker, barer och restauranger.

Vita huset, Washington D.C., USA.
Kapitolium, Washington D.C., USA.
Jeffersonmonumentet, Washington D.C. USA.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.