Resor till USA

Ska du boka en resa till USA? Det gör du rätt i! Här väntar många härliga resmål!

I nordöstra USA hittar du pulserande storstäder. New York behöver kanske ingen presentation, men här kan du se prisbelönta musikaler, lyssna på gospel i Harlem eller se staden från ovan i helikopter. Boston är en klassisk destination i New England. En storstad med småstadscharm, förmodligen USA:s promenadvänligaste. Washington D.C. är den vackra huvudstaden i USA med imponerande marmorbyggnader, breda avenyer och fina parker. Chicago i delstaten Illinois är en vacker storstad med många höga skyskrapor som glittrar i Michigansjön.

I södra USA väntar bl a Florida och Texas. I Fort Lauderdale skiner solen ca 3000 timmar om året så du kan njuta härliga stränder, fint vatten och gott om bra shopping. Granne söderöver är Miami Beach med sina art deco-hus och vita sandstränder.
+

Besök även Orlando med sina nöjesparker där de flesta blir som barn på nytt. Om du vill leka cowboy är Texas stället för dig. Dallas bjuder även på intressanta museum om presidenterna JFK och Bush.

Västra USA lockar med storstäder, stränder och spännande upplevelser. I San Francisco får du inte missa Golden Gate-bron och Fisherman's Wharf. Los Angeles passar perfekt om du är ute efter kändisspaning. I neonglittrande Las Vegas väntar hotell med välbesökta kasinon och storslagna shower. 

Hawai'i-öarna finns fantastiska stränder, vacker natur och en smältdegel av olika kulturer. Ta surflektioner eller lär dig dansa hula hula i Honolulu.

Vy mot Manhattan med Frihetsgudinnan och Freedom Tower, New York, USA.
Livvaktstorn i Miami Beach, Florida, USA.
Golden Gate bron, Kalifornien, USA.
Las Vegas välkomstskylt, Nevada, USA.
Waikiki Beach, Honolulu, O'ahu, Hawai'i,USA
Kapitolium, Washington D.C., USA
Skyskrapor, Chicago, Illinois, USA
Cowboys, Texas, USA
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.