SOLIGA SOMMARRESOR

Längtar du efter sommarvärme ska du boka din solsemester hos oss. Välj mellan klassiska badresmål och weekendresmål med fina badmöjligheter. Vi har paketresan för dig!

Mallorca är ett av sommarens mest populära badresmål med mysiga bergsbyar och den lilla storstaden Palma. I Turkiet är det både solsäkert och prisvärt och i Grekland väntar paradisstränder och grekisk sallad. 

I Barcelona får du allt-i-ett! Det är en modern storstad med en härlig strand mitt i city, breda shoppingstråk och mysiga tapasrestauranger i pittoreska små kvarter. Malta och Aten är två andra favoriter om du vill kombinera stad och bad. Nice är en av Franska rivierans glamorösa pärlor och här varvar du avkoppling på palmkantade stränder med shopping och restaurangbesök. 

Är du ute efter fantastiska smakupplevelser i sköna miljöer rekommenderar vi att du riktar blicken mot Sardinien eller Toscana.

 

Sommar!
Sommar!
Sommar!
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.