Tågresor i Europa

Vi erbjuder tågresor för den som vill upptäcka Europa via rälsen. Är du intresserad av att tågluffa eller vill göra tågresan till en del av din semester så är detta det perfekta resesättet. Dessutom är du med och bidrar till ett mer hållbart resande när du åker på tågsemester. 

Vi har Interrailkort till 31 länder runt om i Europa med möjlighet att resa obegränsat på järnvägarna. Du planerar och skapar din egen resa så att den blir precis som du vill. Välj ett kort för flexibla resdagar eller ett för sammanhängande resdagar beroende på vad du är ute efter. 

Är du nyfiken på Storbritannien? Då ska du boka ett BritRail-tågpass och kombinera flera fantastiska resmål i till exempel England, Wales och Skottland. Det finns flera olika tågpass att välja mellan och något för alla smaker. 

Välkommen att boka ditt tågäventyr hos oss!

Upptäck Europa med tåg.
Tåg i Manchester.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.