Upptäck norra England

Upptäck några av norra Englands mest populära städer Manchester, Liverpool, Leeds och Newcastle-Gateshead. De här gamla industristäderna lockar med massor av härlig kultur så det finns gott om musik, konst och teater. Du kan shoppa, upptäcka städernas sevärdheter till fots och äta gott. På kvällen väntar ett rykande hett nöjesliv; välj mellan klassiska pubar, coola barer och trendiga nattklubbar. Norra England är också känt för sin fotboll i världsklass och du kan se matcher i både Premier League och Championship. Utanför storstäderna väntar en vacker landsbygd av gröna fält och stenmurar.

Ta tåget mellan städerna för att maxa din upplevelse! Hos oss kan du boka ett tågpass för norra England för att smidigt ta dig mellan de spännande resmålen. Du får då möjlighet att resa fyra valfria dagar under en åttadagarsperiod. 

Boka din resa till norra England hos oss!

North of England City Experience.
Manchester, Storbritannien.
Liverpool, Storbritannien.
Leeds, Storbritannien.
Newcastle-Gateshead, Storbritannien.
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.