Annons:

Vädret i London

Glöm inte att kolla vädret i London före du beger dig ut – att veta vad man kan vänta sig hjälper dig bära de rätta kläderna och huruvida du bör ta med ett paraply, solglasögon eller extra varma kläder för snö. Ditt fordon kanske också behöver vara redo för vädret i London.

Att vara beredd för vädret i London kommer hjälpa till att hålla dig lugn och samlad i alla situationer, om du arbetar eller är ute på nöje eller en shopping tur.

Det finns mycket att göra när du planerar en resa. Så flera veckor innan du reser, se till att ditt pass är giltigt och inte kommer gå ut medan du är bortrest. Det är ett bra läge att se dig om efter en passande reseförsäkring.

Hur kommer du resa till London? Boka billiga flygbiljetter hos Resfeber och även ett hotellrum. Om du behöver en hyrbil är det bäst att boka en i förväg för att få bästa pris. Kolla också upp krav för körkort i London – du kanske borde ansöka om ett Internationellt körkort.

Vädret just nu
18° max / 15° min
7-dygnsprognos dag/natt
Årsgenomsnitt dag/natt
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.