Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Aruba {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 10 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Stränder i världsklass

Tänker du dig ett resmål med kritvita, palmkantade stränder, ett resmål där tempot är lugnt och behagligt? Ja då har vi alternativet för dig - Aruba.

Beläget strax utanför Venezuelas kust ligger denna lilla pärla vars stränder ofta dyker upp på listorna över världens vackraste, Aruba blev häromåret valt till världens bästa smekmånadsresmål, vi är inte ett dugg förvånade.

Det här är Karibiens lilla pärla, belägen utanför orkanbältet precis norr om Venezuela. Här kan du verkligen njuta av kristallklart 28-gradigt vatten, god mat och gästvänlig atmosfär. Inga strandförsäljare, ingen kriminalitet utan bara du, solen, havet och
+

stranden. Aruba är Karibien och lite till!

Varför Aruba?

Vänliga människor
God mat
Lika bra väder året om
Oranjestads nöjen
Mycket bra hotell
Tryggt resmål

-
Flamingos på stranden i Aruba
Valt flyg
PAKETRESA ARUBA. Flyg / 10 HOTELLNÄTTER / 2 PERSONER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.