Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Bryssel {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG/ 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Bryssel

Bryssel är platsen som brukar kallas Europas huvudstad och huserar både EU-parlamentet och NATO:s högkvarter. Tillräckligt nära Sverige för att besöka över en weekend, tillräckligt långt bort för att ha en annorlunda kultur och arkitektur och inte minst gudomlig choklad. Åk hit om du känner för att blanda storstadssightseeing med skummande belgisk öl och mingla med affärsmänniskor från hela världen.

De typiska turistmålen är EU-parlamentets byggnad där man kan gå på guidad tur och stadens symbol Manneken Pis. Vill du se den kissande pojken är det roligast att passa på när han är klädd i någon av alla sina kostymer, schema över klädbytena finns vid
+

fontänen han står på.

Saker att göra i staden inkluderar självklart att frossa i choklad, pommes frites och musslor och för dig som är ett seriefan finns Tintin-muséet La Musée Hergé bara en tågtur bort från stadskärnan. Grand Place är ett måste, torget omges av enormt vackra 1600-talshus och därifrån är det nära till allt. Konstmuseum som klassiska Musées Royaux des Beaux-Artes är väl värt ett besök. Bryssel är framförallt resmålet för dig som uppskattar det goda i livet, då besöket här lätt blir en kulinarisk resa. Kanske rundar du av med att shoppa presenter i anrika chokladbutiken Neuhaus, grundad 1857 som första chokladhuset i Belgien. Om du kan låta bli att äta upp presenterna själv vill säga.

Valt flyg
WEEKENDRESA BRYSSEL. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.