Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Bonaire {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 10 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Karibiska dykparadiset Bonaire

Ön ligger inte långt från Venezuelas kust och endast 45 km från Curaçao. Tillsammans med Aruba och Curaçao (ABC-öarna) ligger ön utanför orkanbältet, vilket gör dem till populära destinationer året om. Öarna betraktas som en integrerad del av Nederländerna. Bonaire räknas till en av de absolut bästa snorkel- och dykdestinationerna i hela Karibien. Faktum är att den klassas som en av de tio bästa i världen. Här är genomsnittstemperaturen 26 grader, sikten 50-60 meter och artrikedomen enorm! Har du dykcertifikat, får du efter en introduktion, lov att dyka vart du vill – när du vill. ”Diving Freedom” är Bonaires motto – frihet under ansvar. Ovan ytan bjuder de tacksamma vindarna
+

på segling och windsurfing i världsklass. Inte sällan hålls internationella tävlingar här. 

-
Naturskön vy över stranden i Bonaire
Valt flyg
PAKETRESA BONAIRE. FLYG / 10 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.