Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA RIO DE JANEIRO {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

NJUT AV LIVET I RIO DE JANEIRO

I Brasiliens näst största stad är paradnumren kritvita stränder, fotboll och samba. Packa därför ner både badkläder och bekväma skor om du har bokat en paketresa till Rio de Janeiro – här vankas en behaglig semesterkombination av stads- och strandliv. Rio de Janeiro är främst känd för sin färgsprakande karneval i februari varje år. Men staden erbjuder egentligen ett skönt sambagung året om, bara man är beredd att lämna de vanliga turiststråken. Upplev karnevalsstämningen på de öppna repetitioner som stadens sambaskolor håller ofta flera månader innan det är dags för den glittrande festen. I Rio är det inte heller svårt att få sitt behov av fest och dans mättat;
+

slink in på vibrerande sambaklubbar eller sippa på svalkande drycker i trånga barer.

Fotboll är brasilianarnas livsluft, ett måste för alla fans är därför att se arenan Maracanã där fotbollshistoria har skrivits genom åren. En annan höjdpunkt är Jesusstatyn. Det religiösa monumentet kvalar in som stadens främsta landmärke, tillika också en turistfälla men sevärdheten är ändå värd sitt besök på grund av den fantastiska utsikten. Och till sist: njut av stränderna. Copacabana och Ipanema är de mest kända. Här kan du dricka kokosvatten under ett parasoll, spela fotboll i sanden eller dansa i solnedgången.

-
Solnedgång över staden Rio de Janeiro
Valt flyg
PAKETRESA RIO DE JANEIRO. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.