Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Köpenhamn {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 2 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Köpenhamn

Köpenhamn är hetare än någonsin. TV-serier som Brottet och Borgen får folk att vallfärda över sundet och efter en weekend i den danska huvudstaden återvänder man aldrig besviken. Gourmetmat, design, shopping, kultur, nattliv - det råder ingen brist på saker att göra i Köpenhamn.

Cykeln sägs vara det överlägset mest energieffektiva transportmedlet. Detta är något som Köpenhamnarna verkligen tagit till sig och man ser fler cyklister än bilister i innerstaden. Vill du smälta in är det alltså två hjul som gäller. Ett smidigt system med lånecyklar gör det dessutom enkelt för besökare att uppleva staden från cykelsadeln.

Nørrebro är stadsdelen med
+

skön kontinental atmosfär där du shoppar allt från exklusiva designerplagg till udda retroprylar. Här ligger också Torvehallerne, de läckra saluhallarna. Ät i någon av matbarerna eller köp med dig delikatesser till en picknick i Kongens Have. I coola Köttbyn trängs slaktarna med konstgallerier och designbutiker. Området som förut var ruffigt och nedgånget har idag en hög hypefaktor och det är här man hittar stadens hetaste restauranger och nattliv.

Valt flyg
WEEKENDRESA KÖPENHAMN. Flyg / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.