Flyg + hotell = Smart

LYXWEEKEND TALLINN {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 2 HOTELLNÄTTER / 2 PERS.

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I TALLINN

Att bo på lyxhotell i Tallinn betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Tallinn och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. Vips kan du boka våra populära lyxweekends till kanonpriser!

Förutom att bo lyxigt så finns det fler saker du kan göra för att få en lyxig weekend. Tallinn är ett prisvärt weekendresmål där du verkligen har råd att unna dig lite extra. Som att äta trerätters flera dagar i rad. Här
+

serveras både internationella rätter och läckerheter från det lokala köket. Att unna sig något för kropp och själ är också nästan en självklarhet då Tallinn är berömt för sin spakultur. Det finns både fina spahotell och dagspa med spabehandlingar som håller en hög standard. Passa även på att vardagslyxa med en gofika på ett av kaféerna kring Rådhustorget i gamla stan. 

Valt flyg
LYXWEEKEND TALLINN. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.